Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder en burgemeester Rotterdam bij 'Lokaal Kapitaal'

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis en burgemeester Opstelten bij 'Lokaal Kapitaal' Wethouder Sandra Korthuis (onder meer Maatschappelijke Dienstverlening) opent zaterdag 16 juni om 12.00 uur op het Grote Kerkplein bij de Grote of St. Laurenskerk de vrijwilligersmanifestatie 'Lokaal Kapitaal'. De manifestatie is één van de activiteiten die het Lokaal Comité Rotterdam organiseert in het kader van 2001 Internationaal Jaar van Vrijwilligers. Op de markt/kashba laten zo'n 100 organisaties hun producten en diensten zien. Ze kunnen op een catwalk een creatieve presentatie geven en daarvoor een vrijwilligersbonus krijgen. Wethouder Korthuis is juryvoorzitter en reikt de prijzen uit. Ook is er een 'rad van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie