Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start 100 duizend gulden Thai bokstoernooi in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen
vertrekpunt 100 duizend gulden Thai bokstoernooi

ROTTERDAM Het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen in Rotterdam fungeert op zaterdag 16 juni als vertrekpunt voor het 100 duizend gulden Thai bokstoernooi. Het organiserende Dodi Sports heeft zestien vechters uit binnen- en buitenland gecontracteerd. Die treden in het complex naast de Kuip vanaf 19.00 uur voor de eerste maal aan. De loting voor de acht partijen, van drie ronden van drie minuten, vindt voor aanvang van het toernooi in de ring plaats. De acht winnaars plaatsen zich voor de kwartfinale die op 8 september in Amsterdam wordt gehouden. Ook de halve finales en finale zullen in de hoofdstad worden afgewerkt. De deelnemers zijn Thai boksers zijn:

Marcel Doomernik Den Bosch Twing Ho Johan de Backer België
Osman België
Tarik El Idrissi Amsterdam Carbin Hua Sai Mor Payakarun Thailand Sityodtong Migal Wit-Rusland Saada Frankrijk
Farid Kidar Frankrijk
Mustafa Ziani Schiedam Pasztjerik Khalid Gerar Rotterdam Ommoord Moestafa Btili Amsterdam Moesid Gym Fikri El Marzguioui Bergen op Zoom Victory Gym Richard Assare Amsterdam Mandingo Hassan Aitbassou Alkmaar Ben Ali Gym Timor Dal Eindhoven Al Fid Gym Vincent Swaans Amsterdam Vos Gym

Naast het 100 duizend gulden Thai bokstoernooi zijn door Dodi Sport in het programma van zaterdag 16 juni in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen ook vier losse partijen opgenomen. Joeri Mes Kaas (A-klasse) Tommy Walraven Micha Hemmerich (Afscheidspartij Walraven) Ilonka Lisa Houten (Dames) Hoesein Kamal Lazaar (B-klasse)

Kaarten voor het evenement kosten 75 gulden in de voorverkoop en 100 gulden op de avond aan de kassa van Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie