Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nikon- en Canonworkshops NVF afgelast

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten

Rob Galbraith komt niet

"Ik ben genoodzaakt mijn seminars in Europa te annuleren omdat ik een nieuw digitaal bedrijf heb opgestart. Ik heb gezocht naar een goede plaatsvervanger, maar dat is helaas mislukt." Aldus Rob Galbraith in een brief aan de NVF.
De NVF heeft teleurgesteld gereageerd op deze mededeling. De inmiddels aangekondigde Nikon- en Canonworkshops op 16 en 17 juni kunnen nu niet doorgaan.
In een brief aan de leden van de sectie schrijft het bestuur dat geprobeerd is Galbraith op zijn besluit terug te laten komen. Daar heeft hij niet positief op gereageerd. Het bestuur is ook op zoek gegaan naar een alternatief, maar dat lukte niet op zo'n korte termijn. Besloten is de inschrijving voor de workshop stop te zetten. Diegenen die inmiddels geld hebben overgemaakt, krijgen het gestorte bedrag zo snel mogelijk weer op hun rekening terug. Het NVF-bestuur verwacht "gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitale fotografie met andere activiteiten te komen". Gedacht wordt aan een bijeenkomst eind september/begin oktober helemaal toegespitst op het werk van de fotojournalist in samenwerking met Adobe, Apple en PF.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie