Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Privé-rondreis langs de Estancia's van Uruguay

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 16 JUNI 2001

NIEUWE BESTEMMING ZUID-AMERIKA

URUGUAY
Luxe privé-arrangementen Estancia's & Hotels

Als enige touroperator in Nederland biedt Royal Hansa middels de nieuwe brochure "Uruguay" een exclusief aanbod aan van luxe privé-arrangementen en Estancia-tours door Uruguay met verblijf in luxe 4/5 sterren hotels, resorts of schitterend landelijk gelegen Estancia's.

De uitgave is in overleg met de Ambassade van Uruguay te Den Haag tot stand gekomen en speelt in op de stijgende vraag naar luxe, individuele reizen naar het relatief onbekende Zuiden van Zuid-Amerika.

De reizen in deze brochure variëren van een luxe 14-daagse privé-rondreis langs de Estancia's (landgoederen) van Uruguay inclusief vluchten vanaf Amsterdam, begeleiding door een Engelstalige gids en privé-chauffeur (Euro 3.950 p.p) tot een luxe 12-daagse rondreis Uruguay per huurauto (Euro 2.170 p.p.) met vertrek vanuit Montevideo - de hoofdstad van Uruguay.

Tevens omvat de brochure een tweetal 4-daagse "start"pakketten Buenos Aires of Montevideo, welke de basis vormen voor een combinatie van een aantal privé-arrangementen. Hoogtepunten in de brochure zijn het luxe (golf)arrangement in het Madison Golf & Spa Resort***** te Carmelo en het luxe arrangement in Estancia San Pedro del Timote. Beide accommodaties zijn lid van de prestigieuze keten Relais & Châteaux. Vertrek is het gehele jaar door mogelijk. Een bezoek aan Uruguay kan uitstekend gecombineerd worden met een verblijf in Argentinië, bijvoorbeeld in combinatie met een Royal Week Buenos Aires.

De Estancia's van Uruguay

Kenmerkend voor Uruguay zijn de verspreid in het groene, golvende landschap liggende Estancia's. Een verblijf op een van deze uitgestrekte landgoederen biedt een goede gelegenheid kennis te maken met het landelijke leven van Uruguay en is een verademing voor de rust- en natuurzoeker.

De Estancia's zijn vaak eigendom van nazaten van Europese kolonisten. De Estancia's beschikken over comfortabele, authentiek ingerichte kamers en vele voorzieningen. De verzorging is op basis van volpension, inclusief activiteiten zoals paardrijden, zwemmen, vissen of het meehelpen van de Gaucho's bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het hoogtepunt van de dag is vaak een door Gaucho's bereide, uitgebreide Asado (barbecue) in de open lucht.

Uruguay

Met een grondoppervlakte van 176.215 km2 is Uruguay 7x zo groot als Nederland. Het dunbevolkte land (3,2 miljoen inwoners) is gelegen tussen Argentinië en Brazilië en wordt gescheiden van Argentinië door de rivier Rio de la Plata. Het is een politiek stabiel land dat bekend staat om zijn golvende, groene landschappen waar grote kuddes vee grazen, zijn brede rivieren en zijn Atlantische duinenkust met uitgestrekte zandstranden. De Spaanstalige bevolking bestaat grotendeels uit nazaten van Europese kolonisten. Vanwege het Europese karakter wordt Uruguay vaak omschreven als het "Europa van Zuid-Amerika".

Het land is goed bereikbaar. Meerdere malen per week zijn er vluchten vanuit Amsterdam naar Montevideo via Buenos Aires met de luchtvaartmaatschappijen Swissair of Iberia. Tevens vaart meerdere keren per dag vanuit Buenos Aires een hydrofoil (Hoovercraft) over de Rio de la Plata naar de havenstad Montevideo of het charmante, voormalige Portugese vestingstadje Colonia del Sacramento.

Royal Hansa Voyages & Cruises

Sinds haar oprichting in 1985 is Royal Hansa uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van deLuxe Voyages & Cruises. Specialismen van Royal Hansa zijn deluxe reizen naar Argentinië, Chili & Uruguay, deLuxe cruises en avontuurlijke expeditiecruises naar onder meer Antarctica, de Noordpool en de Amazone. De missie van Royal Hansa bestaat uit het speuren naar en aanbieden van wereldwijde, exclusieve bestemmingen. Natuur en Cultuur, Rust, Luxe en Comfort, Authenticiteit en Avontuur zijn de ingrediënten voor deze reizen. Royal Hansa is gevestigd in Haren (Groningen) en is lid van de ANVR en het SGR.

Meer informatie?

Op verzoek sturen wij u gaarne een exemplaar van de publicatie "Uruguay: luxe privé-arrangementen vanuit Buenos Aires & Hotels & Estancia's" van Royal Hansa toe, inclusief de nieuwe brochure "Argentinië: luxe privé-arrangementen Buenos Aires - Patagonië - Vuurland". Voor nadere informatie, beeldmateriaal of (extra) brochures kunt u contact opnemen met:

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie