Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 13.30 uur

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 13.30 uur
Rijden onder invloed

SOEST Tijdens een routinecontrole hebben surveillerende agenten een 20-jarige man uit Soest op de Koninginnelaan aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. Na een ademanalyse op het bureau bleek de man met 0,8 promille alcohol in zijn bloed te hebben gereden. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal.

Mishandeling in het verkeer

SOEST Op vrijdagmiddag heeft een 27-jarige man uit Nijkerk aangifte gedaan van mishandeling. De man verklaarde op de Koningsweg zonder aanleiding te zijn geslagen door een onbekende man. Het slachtoffer stond bij de verkeerslichten van de kruising Koningsweg /Nieuweweg in zijn auto te wachten toen een auto naast hem stopte met drie inzittenden.

De bestuurder van deze auto stapte uit en sloeg door het open raam van de auto het slachtoffer een aantal maal in het gezicht. Daarop stapte de man weer in zijn eigen auto en ging er vandoor in de richting van de Soesterbergsestraat.

Het slachtoffer is verwezen naar de huisarts voor behandeling van zijn verwondingen. De politie zal een onderzoek instellen naar de nog onbekende dader.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie