Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OPEN DAG VRIJE AKADEMIE DELFT

Op zaterdag 16 juni 2001 van twaalf tot vijf uur is het feest in de Vrije Akademie aan de Westvest 9. Cursisten laten zien waar ze mee bezig zijn geweest. Een prima gelegenheid om eens rond te kijken. Er zijn open lessen, verschillende optredens en presentaties. Verder is de Open Dag hét moment waarop het aanbod GEMAKKELIJK OVETDAG geïntroduceerd wordt. Voor iedereen die het prettig en handig vindt overdag een cursus te volgen.

Zoals ieder jaar staat bij de Vrije Akademie het einde van het cursusjaar in het teken van tentoonstellingen en presentaties. Het hele jaar door is er natuurlijk hard gewerkt, maar juist op de Open Dag laat iedereen zien dat er bij de Vrije Akademie meer gedaan wordt dan alleen lesgeven. Met z'n allen wordt ergens naar toegewerkt, bijvoorbeeld een presentatie in de Binnenhof. In deze grote hal hangt altijd een goede sfeer en is het aangenaam toeven. Menig cursist maakt er, naast het volgen van de lessen, gebruik van om even bij te komen of na te praten. Dat maakt de Vrije Akademie tot dé inspirerende en gezellige ontmoetings-plaats voor creatieve Delftenaren. Wil je kennismaken met het grote aanbod van de Vrije Akademie? Kom dan deze dag eens langs en neem gelijk het nieuwe cursusboekje mee. Daarin staat het totale aanbod voor het seizoen 2001/2002. Voor kinderen is er een speciale folder. Deze wordt ook op school uitgedeeld.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie