Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Big Other Huis op Festival Mundial in Tilburg

Datum nieuwsfeit: 16-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

FNV Big Other Huis op Festival Mundial. FNV Big wat huis? mondiaal - (Marjan.Brunner@fnv.nl)

Dat de FNV er ook voor collega¡¦s wereldwijd is kun je zien op het komende Festival Mundial. De FNV zal verrassend uitpakken met het Big Other Huis. Het huis zal helden als bewoners hebben, helden uit de hele wereld die net zoals jij en ik een baan hebben. Maar iedere bewoner heeft een bijzonder verhaal. Chat met ze, kijk naar ze, voer actie voor ze. En misschien mag je wel even op bezoek in het Big Other huis.

Dat de FNV er ook voor collega`s wereldwijd is kun je zien op het komende Festival Mundial. De FNV zal verrassend uitpakken met het Big Other Huis. Het huis zal helden als bewoners hebben, helden uit de hele wereld die net zoals jij en ik een baan hebben. Maar iedere bewoner heeft een bijzonder verhaal. Chat met ze, kijk naar ze, voer actie voor ze. En misschien mag je wel even op bezoek in het Big Other huis.

De helden gebruiken gewone huis- tuin- en keukenspullen. Maar, zit hun stoel wel comfortabel? Of zit achter die stoel ook een bijzonder verhaal? Met een speciale pen strijk je over een barcode en je zult het weten. Stem ¡¥vuile¡¦ producten weg en kom alles te weten over ¡¥schone¡¦ producten. Hoe zit jouw spijkerbroek eigenlijk? Ooit weleens afgevraagd hoe lekker eerlijke bloemen ruiken? Op het FNV-plein vind je het antwoord.

Ook via het wereldwijde web kun je meekijken in het huis. Een speciale website zal geopend worden vanaf 16 juni. Surf naar www.fnv.nl/mondiaal. Natuurlijk is aan de kinderen gedacht, er is van alles voor ze te beleven op het FNV-plein. We verklappen alvast dat je er een echt huis kan bouwen!

Kom en geniet van de vele soorten muziek en exotische hapjes op het grootste multiculturele spektakel van de Benelux en ontdek een wereld van verschil op het FNV-plein.

Festival Mundial, Leijpark te Tilburg, 16 en 17 juni of surf naar de site van www.festivalmundial.nl (Festival Mundial).

Het FNV Big Other Huis wordt mogelijk gemaakt door "« www.fnv.nl/mondiaal (FNV Mondiaal) ¡V voor collega¡¦s wereldwijd "« www.abvakabo.nl/(ABVAKABO FNV) ¡V voor iedereen die in de publieke sector werkt "« www.aob.nl/ (AOb) ¡V voor iedereen die in het onderwijs werkt "« www.bondgenoten.fnv.nl/start/fbg/frames/index.htm (FNV Bondgenoten) ¡V voor iedereen die in de voedings-, industrie-, transport- en dienstensector werkt "« www.horecabond.fnv.nl/ (FNV Horecabond) ¡V voor iedereen die in de horeca werkt "« www.fnvbouw.nl/ (FNV Bouw) ¡V voor iedereen die in de bouw- en houtsector werkt


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie