Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Country & Western braderie en snuffelmarkt Beekse Bergen

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 31 MEI 2001

Speelland Beekse Bergen 17 juni
in Country & Westernsfeer

Country & Western braderie en snuffelmarkt, optredens van countryband Savannah

Op zondag 17 juni zal op Speelland Beekse Bergen een Country & Western braderie en snuffelmarkt plaatsvinden. Van 12.00 tot 17.00 uur staat de boulevard van Speelland vol met kramen, waar men diverse Country & Western artikelen verkoopt. De countryband Savannah zal optredens verzorgen en line-dancers geven demonstraties. De entreeprijs voor deze speciale dag bedraagt slechts fl. 5,50 p.p.

Bij deze Country & Western braderie kan de top countryband Savannah natuurlijk niet ontbreken. De laatste jaren is de populariteit van Country & Western muziek enorm toegenomen. De band Savannah heeft in de afgelopen jaren een enorme bekendheid opgebouwd in dit genre. De afgelopen twee jaar is Savannah zelfs uitgeroepen tot beste countryband van Nederland. Tussen 12.30 en 16.30 uur zullen zij op het plein van Speelland diverse optredens verzorgen. Hierbij worden ze bijgestaan door verschillende line-dancers. Zij geven de gehele dag door demonstraties van deze typische country-dans.

Op de speciale Country & Western braderie worden verschillende Country & Western artikelen verkocht, zoals laarzen, hoeden, veterdassen, riemen, sieraden, indianenbeelden en schilderijen. Op de overbekende snuffelmarkt verkopen particulieren allerlei tweedehands spullen.

Terwijl ouders langs de kramen slenteren kunnen kinderen zich prima vermaken met de ruim dertig attracties van Speelland. Het Avontureneiland is voor de kinderen een perfecte attractie: Zij voelen zich een echte cowboy of cowgirl wanneer zij gaan pony rijden of een ritje over het eiland maken met een postkoets. Kinderen die op zoek zijn naar nog meer avontuur gaan in de nieuwste attractie van Speelland: de Waverider. Een ritje in de Waverider is het beste te vergelijken met waterskiën of varen met een jetski.

Speelland Beekse Bergen is op zondag 17 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Voor deze dag geldt de speciale entree prijs van fl. 5,50 p.p. en kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie, Beekse Bergen informatielijn: 0900-2335732 (35 cent per minuut) of internet: www.beeksebergen.com.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen, tel. 013-5490016.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie