Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 14.00 uur
Niets erin...niets eruit!

BILTHOVEN In het kader van het preventieproject tegen autoinbraak Niets erinniets eruit! heeft de politie op zaterdagmiddag gecontroleerd op de parkeerplaats bij het NS Station. Van de 28 geparkeerde voertuigen hadden 22 bestuurders de auto zonder buit achtergelaten.

De overigen boden aan potentiele dieven interessante buit. De autos werden allen voorzien van een bon waarop een waarschuwing of juist een goedkeurende reactie van de controleur staat vermeld.

Jongen aangehouden voor mishandeling

DE BILT Op zaterdagochtend heeft de politie op de Hessenweg een 12-jarige jongen uit De Bilt aangehouden voor mishandeling van een 45-jarige plaatsgenoot. De man zag dat de 12-jarige jongen zijn dochtertje omver liep en riep de jongen tot orde. Deze sloeg daarop de vader in het gezicht. Te hulp schietende omstanders grepen de jongen vast en belden de politie.

De verdachte is daarop aangehouden en de ouders zijn in kennis gesteld. Zij konden hun kind later ophalen op het bureau. Omdat de jongen al eens HALT straf had gekregen, zal worden bekeken welke straf zal worden opgelegd.

Snelheidscontrole

DE BILT Op zaterdagmiddag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Utrechtseweg. Tussen 14.30-16.00 uur werden 626 voertuigen gecontroleerd. In totaal reden 66 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 148 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie