Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Weert: Auto te water

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-06-2001 Mediaberichten 16 en 17 juni / 15.00 uur

WEERT: Auto te water: geen doden of gewonden

WEERT Door nog onbekende oorzaak is zondagmorgen kort voor zes uur vanaf de Lozerweg of Kempenweg een auto te water geraakt in de Zuid-Willemsvaart. Toevallige passanten zagen de auto in het water liggen en waarschuwden de politie. Een duiker van de gealarmeerde brandweer constateerde dat niemand in de auto zat. Ook in de directe omgeving werd niemand aangetroffen. De auto is uit het water getakeld en veilig gesteld voor verder onderzoek. De politie heeft de herkomst van de auto nog niet kunnen achterhalen.

VENRAY: Twee gewonden bij vechtpartij

VENRAY Bij een vechtpartij aan de Gouden Leeuw zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond half drie twee mannen, 54 en 41 jaar oud en beiden inwoners van Venray, gewond geraakt. Het tweetal moest zich laten behandelen bij de Eerste Hulp van het ziekenhuis in Venray.

De ruzie ontstond naar aanleiding van een al langer slepend meningsverschil tussen de twee mannen. De 41-jarige man zocht afgelopen nacht zijn opponent op en wilde met hem praten. Dat liep buiten uit op een handgemeen, waarbij de 54-jarige zodanig gewond raakte dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Korte tijd later kreeg de ruzie een vervolg toen de 41-jarige bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis de ruzie wilde voortzetten; nu liep hij echter klappen op en moest zich eveneens laten behandelen. De politie maakt van het gebeurde proces-verbaal op.

REUVER: Jongeman aangehouden na bedreiging met mes

REUVER De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag kort na half drie een 17-jarige jongen uit het Duitse Kaldenkirchen aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht enkele cafébezoekers met een mes te hebben bedreigd.

Onderzoek wees uit dat de jongeman in een café aan de Pastoor Vranckenlaan ruzie had gekregen met een vrouw en twee mannen. Toen de woordenwisseling zich buiten voortzette zou de jongen met een mes hebben gedreigd. Toen de gearriveerde politie hem wilde arresteren, ging hij er vandoor, waarbij hij een vijftigtal meters verder ten val kwam. Daarbij liep hij enkele gekneusde ribben op. De politie heeft hem, na behandeling bij de Eerste Hulp van het ziekenhuis in Roermond, ingesloten. De jongeman bleek een mes bij zich te hebben; dat is inbeslaggenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt; hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

MAASBRACHT: Politie zoekt aanrander

MAASBRACHT De politie is op zoek naar een nog onbekende man van ongeveer 32 jaar oud. Hij wordt ervan verdacht zaterdagmiddag bij het zembad en de tennisbaan aan het Europlein drie meisjes, 10, 11 en 12 jaar oud en afkomstig uit Stevensweert en Maasbracht, onzedig te hebben betast en zijn geslachtsdeel te hebben getoond.

De onbekende had nabij het zembad twee meisjes gevraagd te helpen zoeken naar zijn hond. In het struikgewas betastte de man de meisjes vervolgens en toonde zijn geslachtsdeel. Dat werd ook gezien door een meisje dat op de tennisbaan aan het tennissen was. De politie heeft de zaak in onderzoek.

REUVER: Twee jongens aangehouden na aanrandingen

REUVER De politie heeft afgelopen weekeinde twee jongens, 17 en 18 jaar uit Blerick en Steyl aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht vrijdagavond voor en tijdens een beachparty in het zembad in Reuver meerdere meisjes te hebben lastig gevallen en onzedig te hebben betast.

De politie kreeg vrijdagavond kort voor half twaalf een eerste melding dat de Blerickse jongen, samen met nog een ander, voor en tijdens de beachparty vijf of zes meisjes zou hebben lastig gevallen. De politie arresteerde de 17-jarige vrijdagavond bij het zembad in Reuver. Na verhoor van getuigen en slachtoffers heeft de politie zondagmorgen een tweede verdachte, de 18 jarige jongen uit Steyl, aangehouden. Beide verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie