Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 17-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

UITSLAANDE BRAND

In Linden heeft zaterdagochtend vroeg een uitslaande brand op een camping aan de Hardweg gewoed. Tegen zes uur kwam de melding binnen dat er een houten loods in brand stond. De brandweer kon voorkomen dat het vuur naar andere gebouwen overslag. De loods zelf brandde geheel uit. De brand werd ontdekt door campinggasten. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

INBRAAK

Uit een garage aan de Deken Schmerlingstraat in Oploo is in de nacht van vrijdag op zaterdag een viertal speciekuipen en koppelingsstukken voor bouwsteigers weggenomen. De deur werd geforceerd. In de pastorie van de kerk aan het St.Josephplein in Wilbertoord is zaterdagavond, tijdens de mis, ingebroken. De deur werd geforceerd, uit de woning verdween een laptop en een gsm.

WINKELDIEF

Zaterdagmiddag is een 27-jarige man uit Velp in een fietsenwinkel aan de Marssingel in Grave betrapt op diefstal van een helm. De man had de helm in de bagageruimte van zijn brommer gedaan, en wilde, zo verklaarde hij later tegen de politie, daarna binnen gaan betalen. Hij kreeg een transactie van f 410,-, de helm ging terug naar de winkel.

AUTOs GESTOLEN

Vannacht is aan de Ribes te Boxmeer een oldtimer gestolen. Het gaat om een rode Jaguar XJ6 met het kenteken 08-18-PU. De auto uit 1971 heeft een waarde van 38.000 gulden. Aan de Korte Oijen in Katwijk is zaterdagmiddag een witte VW Bus met het Duitse kenteken NE-KJ205 ontvreemd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Een 53-jarige man uit Wijchen is vannacht op de Dorpsstraat in Oeffelt betrapt op rijden onder invloed. Hij kreeg een transactie van f 410,- en een rijverbod.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie