Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dode bij ongeval in Nijnsel

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 17-06-2001 Persbericht district Aa & Dommel

DODE BIJ ONGEVAL

Op de Sonseweg in Nijnsel is zaterdagochtend bij een eenzijdig verkeersongeval een dode gevallen. Even na 6.00 uur botste een auto in volle vaart tegen een boom. De auto brak bij de botsing doormidden. Het bestuurder, die op slag dood was, is een man uit Sint Oedenrode, leeftijd 47 jaar.

MAN THUIS BEROOFD

Een alleenstaande man van 49 jaar is zaterdagavond laat in zijn huis aan de Schietberg in Nijnsel door drie mannen overvallen. Omstreeks 23.00 uur hoorde de man kloppen op de achterdeur, toen hij opendeed drongen er twee gemas-kerde mannen binnen die hem beide een vuurwapen op het hoofd zetten en geld eisten. Hij werd geslagen en geschopt, en vervolgens werden zijn handen vast-gebonden. Daarna kwam er een derde gemaskerde man binnen. Na bedreigin-gen en mishandelingen gingen de overvallers er vandoor met enkele duizenden guldens, nadat ze het slachtoffer geboeid in een kast hadden opgesloten. De man kon zich los maken, waarop hij familie belde, die vervolgens de politie waarschuwde. De recherche onderzoekt de zaak.

INBRAAK WONING

Uit een schuur in de achtertuin van een huis aan de Hoofdstraat in Schijndel is zaterdagochtend een motorfiets gestolen. Deze werd dezelfde middag aange-troffen op en parkeerplaats aan de Hoofdstraat.

WINKELDIEFSTAL

Uit een textielzaak aan de Hoofdstraat in Schijndel hebben 3 onbekende perso-nen zaterdagmiddag drie joggingbroeken en een jas gestolen.

ONGEVAL LETSEL

Op de Rijksweg N65 bij de afslag Biezenmortel is vannacht een ernstig ongeval gebeurd. Een 39-jarige vrouw uit Biezenmortel sloeg bij groen op de kruising linksaf, toen haar auto werd geraakt door een uit de richting Den Bosch komen-den auto, bestuurd door een 21-jarige man uit Rijen. Deze reed in volle vaart door rood. De man en zijn vier inzittenden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De vrouw bleef ongedeerd. Op de Boxtelseweg bij de afslag Olland-Gemonde is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen uit Boxtel op zijn bromfiets door een afslaande automobiliste aan-gereden. De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht. Op de Bosscheweg in Boxtel sloeg zaterdagavond een auto over de kop. De 44-jarige bestuurster uit Boxtel kwam tegen de middengeleiding aan en sloeg over de kop. De auto was geheel vernield, het slachtoffer werd met licht letsel door de ambulance thuis afgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie