Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 17-06-2001 Mediaberichten 16 en 17 juni / 16.30 uur

WEERT: Auto te water: auto blijkt gestolen in Utrecht

WEERT De auto die zondagmorgen in de Zuid-Willemsvaart in Weert werd gevonden, blijkt in de nacht van vrijdag op zaterdag te zijn gestolen vanaf een parkeerplaats bij een restaurant in Utrecht. De auto zal ter beschikking van de rechtmatige eigenaar worden gesteld. Het politieonderzoek heeft nog niet uitgewezen hoe de auto in het water is terecht gekomen.

ECHT: Bromfietser gewond bij verkeersongeval

ECHT Bij een verkeersongeval op de rotonde Wilhelminalaan Prins Hendrikstraat Larikstraat is zondagmiddag kort na twee uur een 21-jarige bromfietser uit Echt gewond geraakt. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sittard. Het ongeval gebeurde toen een 71-jarige automobilist uit Echt bij het oprijden van de rotonde vanaf de Wilhelminalaan geen voorrang verleende aan de bromfietser.

VENLO: Laatste bericht volgt nog

VENLO - Een aanvullend mediabericht over de steekpartij op de Maaskade afgelopen vrijdagnacht, volgt nog in de loop van zondag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie