Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nosferato winnaar Waterproof 2001

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nosferato winnaar Waterproof 2001

De zevende editie van Waterproof is zaterdag jl. gewonnen door NOSFERATO uit Alphen aan de Rijn. Het viertal verdient daarmee een plaats in de line-up van Waterpop 2001. NOSFERATO begon als schoolband en is uitgegroeid tot een band die al heel wat voor elkaar gekregen binnen de paar jaar dat de band bestaat. Zo stonden ze onder andere in het voorprogramma van The Golden Earing. De muziek laat zich het best omschrijven als frisse punkrock. De spontane, energieke uitstraling van de band wist het publiek flink in beweging te zetten.

De drie andere finalisten waren No Needles (Wateringen), Meringue (Delft) en ToyZ (Delft), alledrie muzikaal talentvolle bands.

Waterproof is in het leven geroepen om regionale bands te stimuleren en een kans te geven in de programmering van Waterpop terecht te komen.

Waterpop vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 augustus a.s. in het Hofpark te Wateringen. De programmering is op drie bands na volledig. In willekeurige volgorde zullen spelen: January (uk), Darkane (s), Das Pop (b), 16Down (nl), Bastian (nl), Peplab (nl), Kaja (nl) en Nosferato (nl). De presentatie is wederom in handen van de Haagse TV-kok Pierre Wind. Naast muziek is er ruimte voor (straat)theater (Rozenstraten & Rozenstraten en De Muzen met Phineus) en diverse kinderactiviteiten waaronder Kindercircus Rotjeknor (workshop). Toegang is gratis. Aanvang: 13.00 ­ 23.00 uur. Voor meer informatie: www.waterpop.nl .

Voor meer informatie:

Maaike Batist (PR Nederland 3) Judith Boudri (PR Waterpop) Tel: 015-2141390 Tel/fax: 070-4490922 E-mail: (maaiek@hotmail.com) E-mail: (publiciteit@waterpop.nl)

Judith Boudri
publiciteit

Waterpoplijn 070-4490922www.waterpop.nl De nieuwe website is in aanbouw

Waterpop 2001
zaterdag 18 augustus 2001
Hofpark, Wateringen

Met o.a.; January (uk), Darkane (s), Das Pop (b), Peplab (nl), Bastian (nl), 16DOWN (nl) en Kaja (nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie