Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Turks Festival olieworstelen in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 17-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PRESS MESSAGE

Nog 21 dagen tot de Amsterdam Kirkpinar van zondag 17 juni in SPORTPARK JAAP EDEN. Het Europees kampioenschap olieworstelen groeide de afgelopen jaren uit tot het best bezochte allochtoons evenement van Nederland.en de belangrijkste olieworstelwedstrijd van Europa. Het evenement wordt gehouden op het middenveld van de buitenbaan van het Jaap Edencomplex. De Jaap Eden ligt in de Watergraafsmeer, aan de oostrand van Amsterdam.

2001 Aga Zeki Balci heet u hartelijk welkom op de
Amsterdam Kirkpinar 2001
zondag 17 juni 2001
Sportpark Jaap Eden
Radioweg 64
Amsterdam Watergraafsmeer
Van 11.00 tot ca. 17.30 uur.
Inschrijving deelname: 11-12 uur
Toegangsprijs 15 Gulden (Euro 6.80)
Openbaar vervoer: De Edenhal is bereikbaar met het openbaar vervoer tramlijn 9, bus 15, 59, 67, 120, 126, 136 of 157. Uitstappen op de Kruislaan / Middenweg of Linnaeusparkweg / Kruislaan.

Eigen vervoer: Met de auto is de Jaap Eden bereikbaar via afslag S113, van de ringweg Amsterdam. Volg richting Watergraafsmeer. Bij de eerste kruising met stoplichten, dit is de Kruislaan, rechtsaf. Bij de Radioweg weer rechts. U hoeft niet te betalen om te parkeren in dit gebied.

Het eerste lustrum
In 2001 is het de vijfde keer dat de initiatiefnemers van het olieworstelen in Nederland, vereniging Türkevi (Turks Huis) i.s.m. MokumTV, dit evenement organiseert.

Ahmet Tasci komt, net als de Mehter (het historische orkest van de Osmaanse sultans).De vijfde editie van de Amsterdam Kirkpinar wordt dit jaar een echt Olieworstelfestival. Naast het spectaculaire olieworstelen is er dan ook een fantastisch muzikaal/cultureel programma.

DEELNEMEN:
We benadrukken dat de door Turks Huis (Türkevi) georganiseerde wedstrijd een open wedstrijd is en hiervoor geen lidmaatschap van een bond of federatie wordt gevraagd.

Last-minute inschrijvingen op de dag van de wedstrijd zijn tussen 11 en 12 uur mogelijk. Voor deelname aan de Amsterdam Kirkpinar is geen lidmaatschap licentie vereist. Ook zijn er geen inschrijvingskosten voor deelnemende olieworstelaars aan verbonden.

We hopen U dan ook te mogen begroeten op zondag 17 juni a.s. in sportpark Jaap Eden.

INFO:
go.to/oilwrestling
Turkevi Amsterdam: +31 20 684 57 12/7767608 fax +31 75 6846926 email: (kirkpinar@hotmail.com)

Attachment Converted: "D:\eudora\attach\2001_flyer2.jpg"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie