Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van maandagmorgen
10:07 maandag 18 juni 2001

Dirk Neef, 0522 - 274015

Auto door aquaplaning in de sloot

HOOGEVEEN. Zondagmiddag raakten op de A-28 bij Hoogeveen drie inwoners uit Aalten gewond doordat de auto waarin zij reden door aquaplaning in de sloot belandde. De 20 jr. bestuurder verloor door het vele water op de weg de controle over zijn voertuig. Na een paar keer rondgetold te zijn, kwam de auto in de sloot tot stilstand. De bestuurder en zijn beide inzittenden, een 18 jr. jongeman en een 19 jr. vrouw, werden naar het ziekenhuis gebracht.


*
Met alcohol achter het stuur

SMILDE. De politie hield in de nacht van zondag op maandag een 50 jr. man uit Groningen aan. De man bestuurde op de Hoofdweg in Smilde een auto en hij had gedronken. Uit de ademanalyse op het politiebureau kwam een alcoholgehalte naar voren van 0,8 promille.


*
Inbraken

ASSEN. In het afgelopen weekeinde werd in Assen ingebroken in een woning aan de Eiberstraat. Men kwam binnen via een achterdeur. Uit de woning is geld gestolen.

ZUIDLAREN. Tijdens het weekeinde werd in Zuidlaren ingebroken in drie woningen aan de Bremweg, de Kastanjelaan en de Vleddering. Bij alle drie de woningen drong men naar binnen door een raam te forceren. Het is nog niet precies bekend wat uit de woningen is gestolen.

COEVORDEN. Een inbreker die in de nacht van zondag op maandag net was binnengedrongen in een woning aan de Van Heutszsingel in Coevorden, moest snel op de vlucht doordat de bewoners wakker waren geworden. Men werd wakker door het lawaai dat de inbreker maakte bij het openbreken van een deur. De bewoners zagen nog net een grote forse donkere man wegrennen. De gewaarschuwde politie kamde nog wel de omgeving uit maar de man was spoorloos verdwenen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie