Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

YourNews biedt content van AgriHolland agrarische sector

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

YourNews biedt content van AgriHolland voor agrarische en levensmiddelensector

Capelle a/d IJssel/Wageningen, 18 juni 2001 YourNews, pan-Europese syndicator van online en draadloze digitale content, breidt haar informatieaanbod uit met agrarische- en food-nieuws, afkomstig van AgriHolland,de service-site voor de agri- en foodsector. YourNews zorgt ervoor dat de informatie beschikbaar is in diverse formaten, van internet en intranet tot en met SMS en WAP.

Onze doelgroep, bedrijven in de sectoren akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en voedselverwerkende industrie, kan via onze eigen internetsite (www.agriholland.nl) alleen agrarisch- en foodnieuws inwinnen. De samenwerking met YourNews biedt onze doelgroep de mogelijkheid om gebruik te maken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie