Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 09.55 uur
Aanhouding verdachten

MAARSSEN Drie inwoners van Maarssen (16, 17 en 19 jaar) zijn zondagochtend rond half zeven aangehouden op verdenking van inbraak uit een auto.

Een getuige had de drie aan de Kanaalstraat zien rommelen bij een auto en ze ook in het voertuig zien zitten. De drie konden vlak na de melding in de omgeving worden aangehouden. Onderzoek wees uit dat het om een gestolen auto gaat. Een van de drie daders, de 19-jarige, verklaarde de auto een dag eerder te hebben gestolen in Maarssen. Naar de ware toedracht wordt een onderzoek ingesteld.

Controle snelheid

MONTFOORT Tussen half negen en tien uur s avonds is zondag aan de M.A. Reinaldaweg gecontroleerd op snelheid. Van de ongeveer 250 gecontroleerde voertuigen reden er dertig te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 116 kilometer per uur. Ter plaatse geldt een maximum van 80.

Rijden onder invloed

HARMELEN/ABCOUDE Aan de Leidsestraatweg in Harmelen is in de nacht van zondag op maandag een 34-jarige inwoner van Montfoort aangehouden die onder invloed een auto bestuurde. De man bleek een alcoholpromillage van 0,65 te hebben. Hij kreeg een rijverbod van één uur en een transactie aangeboden van 410 gulden.

Ook aan Hollandse Kade in Abcoude is zondagavond een man aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De man, een 26-jarige inwoner van Amsterdam, bleek een promillage van 0,8 te hebben. Tijdens het verhoor op het bureau bleek dat de man drie weken eerder ook al was aangehouden voor rijden onder invloed en dat zijn rijbewijs toen is ingevorderd. Er zal proces verbaal worden opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie