Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 10.30 uur
Tas gestolen uit auto

ZEIST Afgelopen zaterdagmiddag werd op de Burgemeester Patijnlaan de tas uit de auto van een vrouw gestolen. De tas werd later in de omgeving teruggevonden.

Op zaterdag 16 juni, omstreeks één uur, werd tijdens het inladen de tas van de 62-jarige vrouw uit Lunteren uit haar auto gestolen. Een getuige zag, op het moment dat de vrouw even in de woning was, dat twee jongens de tas uit haar auto stalen. Vervolgens zijn enkele buren en de zoon van de vrouw met hun auto op zoek gegaan naar de daders.

De daders zijn op dat moment niet meer aangetroffen. De tas werd in de omgeving teruggevonden. Naar aanleiding van de aangifte en de getuigenverklaringen zal de politie de zaak verder onderzoeken.

Kinderen steken vuilcontainer in brand

ZEIST Een grijskleurige vuilcontainer op de Kritzingerlaan is zaterdagmiddag door vier kinderen in brand gestoken. De bewoner die het vuur probeerde te doven verbrandde daarbij zijn hand.

Buurtbewoners constateerden de brand en zagen vier, hun bekende kinderen, weglopen. Het bleek te gaan om vier jongens in de leeftijd van negen tot elf jaar afkomstig uit Utrecht en Zeist. De politie heeft de vier aangehouden en voor verhoor naar het bureau overgebracht. De jongens bekenden de brand te hebben gesticht

De bewoner die het vuur heeft proberen te doven heeft zich bij het ziekenhuis gemeld. Daar werden derdegraads brandwonden geconstateerd. Er zal met de ouders van de kinderen een schaderegeling worden getroffen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie