Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IWay Enterprise Integration Suite versterkt met IBM Software

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
iWay Enterprise Integration Suite versterkt met IBM WebSphere Software

Amstelveen, 18 juni 2001- iWay Software, een Information Builders bedrijf en marktleider in middleware voor de versnelling van initiatieven voor e-business, heeft aangekondigd dat het IBM WebSphere software heeft ingebed in haar oplossingen voor snelle backoffice integratie.

Vijf belangrijke componenten van de IBM WebSphere Software zijn binnen de iWay Software productlijn opgenomen. De iWay Application Server draait met IBM's WebSphere Application Server Advanced Edition, e-Commerce uitbreidingen van de WebSphere Commerce Suite zijn opgenomen in de iWay Commerce Suite, MQSeries* biedt de basis voor iWay Messaging and Queuing, MQSeries Integrator is ingebed in iWay Enterprise Integrator, and VisualAge* for Java is uitgebreid om de iWay Application Developer te worden. Gespecialiseerde iWay Software componenten helpen het proces te vereenvoudigen om complete e-businessoplossingen te creëren voor ondernemingen met complexe backoffice omgevingen.

"IBM heeft enkele van de beste producten op de markt voor het managen van e-businessprocessen", zegt Norman Manley, Vice President Europe van iWay Software. "iWay Software heeft met IBM een team gevormd om de link te realiseren tussen WebSphere en complexe bedrijfsinformatiesystemen. Doordat wij IBM's producten rechtstreeks in onze productaanbod hebben opgenomen, krijgen onze klanten de beste combinatie die er is van één enkele leverancier."

"IBM WebSphere technologie, inclusief MQSeries, is van groeiend belang in de strategie van onze klanten op het gebied van e-business, procesmanagement en businessintegratie," zegt Rob Lamb, director Business Integration bij IBM. "MQSeries en iWay werken samen om de klanten hun bedrijfsdata beter te benutten in al hun e-businessinitiatieven".

Woordvoerders melden dat iWay Software zal doorgaan met het aanbieden van afzonderlijke componenten voor klanten die al in het bezit zijn van IBM-producten. Ook al zullen de e-business integratieproducten van andere leveranciers ondersteund blijven, toch zal de voorkeurssoftware voor het installeren van end-to-end oplossingen bestaan uit iWay Software producten met de ingebedde IBM WebSphere Software.

IBM (NYSE: IBM) WebSphere Software
WebSphere is Internet infrastructuursoftware - beter bekend als middleware - die bedrijven in staat stelt e-businessapplicaties van de volgende generatie, zoals die voor business-to-business e-commerce, te ontwikkelen, te implementeren en te integreren. WebSphere ondersteunt alle mogelijke bedrijfsapplicaties, van eenvoudige Web publishing tot bedrijfsbrede transactieverwerking. WebSphere tranformeert de manier waarop bedrijven hun relaties met hun klanten, partners en medewerkers managen. Meer informatie over het WebSphere software platform en MQSeries is te vinden op www.ibm.com/websphere en http://ibm.com/mqseries

iWay Software
iWay Software, een dochterbedrijf van Information Builders, is marktleider in middleware die e-business initiatieven versnelt door de snelle integratie van complexe back-officesystemen. Het bedrijf voorziet in technologie die e-commerce, B2B, EAI en toepassingen voor mobile business integreert. Gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe e-business applicaties op back-office systemen, inclusief legacy informatiesystemen, biedt iWay Software ongeëvenaarde toegang tot meer dan 120 niet-relationele, relationele, transactie- en applicatie-databronnen. Meer informatie is te vinden op www.iwaysoftware.com.

Information Builders
Information Builders is leidinggevend op het gebied van Business Intelligence. Met het hoofdkantoor in New York, heeft Information Builders 26 jaar ervaring in het helpen van bedrijven en instellingen bij het verbeteren van hun kritische bedrijfsprocessen door data te transformeren in bruikbare informatie en dat via het internet beschikbaar te stellen. Information Builders beroept zich wereldwijd op meer dan 9000 implementaties. Uit de Fortune top 100 bedrijven behoren 92 tot de klantenkring. Het bedrijf heeft wereldwijd 2.000 professionals in dienst en realiseerde in 2000 meer dan 300 miljoen dollar aan omzet. Meer informatie is te vinden op www.informationbuilders.com.

###


* Indicates trademark of the International Business Machines Corporation. All other trademarks are the properties of their respective companies.

L / O : T > H .
Content & Consultancy


--- NL-2050 AA Overveen ------

--- (T) +31 (0)653 497 173 ---

--- (F) +31 (0)653 431 877 ---

--- (theo.loth@loth.nl) --------

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie