Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MatrixOne en Command Technology sluiten partnerovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

MatrixOne en Command Technology sluiten partnerovereenkomst

Gezamenlijk aanbod van productdatabeheer-, logistiek- en e-commerce-software voor reparatie-, revisie- en onderhouds-activiteiten

Betere productintegratie (ook van oude, papieren documentatie) en ondersteuning in het belang van klant en fabrikant

Groton (Connecticut, USA) en Chelmsford (Massachusetts, USA), 18 juni 2001 -- MatrixOne Inc., de eerste ontwikkelaar van Intelligent Collaborative Commerce®, en Command Technology Inc., een toonaangevend ontwikkelaar van software voor (draadloze en webgebaseerde) informatiedistributie, elektronische handel en dataconversie-hulpmiddelen, hebben bekendgemaakt dat de software-activiteiten op het gebied van onderhoud, revisie en reparatie van laatstgenoemde geïntegreerd zullen worden in het MatrixOne eMatrix®-platform.

Het eMatrix-platform biedt een basis voor zakelijke samenwerking door het integreren van verspreide applicaties, functies en organisaties. Aldus worden bedrijfsprocessen en -data met elkaar verbonden tot een krachtig hulpmiddel in de concurrentiestrijd. eMatrix-gebruikers hebben door de integratie van eMatrix met de bekroonde software van Command Technology toegang tot de uitgebreide faciliteiten van deze software en kunnen hun technische gegevens, logistieke databases en bedrijfsprocessen samenvoegen met de onderhouds- en reparatiedata, servicerapportage, klantgegevens en e-commerce-koppelingen naar orderverwerking en statusrapporten.

De kwaliteit van de dienstverlening kan hiermee sterk worden opgevoerd in termen van snelheid, nauwkeurigheid en klanttevredenheid. Dit vertaalt zich in kosten-besparing en grotere winstkansen. Doordat ook bestaande data (op papier en in oude databases) met het interactieve C2 van Commant Technology omgezet kan worden naar moderne, breed toegankelijke, elektronische informatie, zijn dwarsverbindingen met andere (product)data en administratieve gegevens op talloze wijzen mogelijk.

Zo kan een onderdelen-catalogus online gezet worden met hyperlinks naar gerelateerde gegevens en documenten tot en met bouwtekeningen, videoclips en animaties. Voorraadadministratie kan verbonden worden met elektronisch bestellen, orderverwerking en statusrapportage. Dit alles met behoud van interactiviteit en zonder tijdrovende (papieren) tussenstappen. Leverancier, groothandel, transporteur en afnemer kunnen zo efficiënt samenwerken.

Command Technology
Command Technology Inc. (CTI), gevestigd in Groton (Verenigde Staten) is opgericht in 1981. De onderneming is privé-eigendom en gespecialiseerd in volledige dienstverlening aan het bedrijfsleven. CTI heeft een reeks ontwerphulpmiddelen ontwikkeld, die ieder document, elektronisch en op papier, kan converteren in een breed toegankelijk informatiemedium voor de gehele organisatie. CTI heeft meer dan 60 klanten over de gehele wereld in bedrijfstakken als lucht- en ruimtevaart, defensie, scheepvaart en energie. Meer informatie is te vinden op: www.commandtech.com.

MatrixOne
MatrixOne, Inc. is de eerste ontwikkelaar van Intelligent Collaborative Commerce. De Internet-softwareproducten van MatrixOne bieden een infrastructuur voor het inrichten van beveiligde samenwerkingsprojecten tussen leveranciers, afnemers en andere zakenpartners, waarbij dezen tevens toegang krijgen tot onafhankelijke, veilige handelsgemeenschappen en applicaties binnen besloten en publieke netwerken. Het eMatrix-platform en applicaties in de reeks Value Chain Portfolio gebruiken Internet om mensen, processen en informatie met elkaar te verbinden om aldus grote verbeteringen van de winstgevendheid en doelmatigheid in de gehele waardeketen mogelijk te maken. MatrixOne heeft klanten over de hele wereld: in de sectoren technologie, lucht- en ruimtevaart, defensie, automobiel-, communicatie-, gebruiksgoederen-, machine- en procesindustrie en onder producenten van medische apparatuur. Tot de klanten van MatrixOne behoren General Electric, John Deere, Proctor & Gamble, Nokia, Toshiba, Philips, Siemens, Alcatel, JDS Uniphase en Honda. Deze ondernemingen gebruiken MatrixOne-oplossingen om hun concurrentiepositie in de ontluikende business-to-business-markten te verbeteren. Het hoofdkantoor van MatrixOne staat in Chelmsford, Massachusetts (VS); de overige vestigingen zijn in Noord Amerika, Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op de website www.matrixone.com.

Voor meer informatie:

MatrixOneLubbers & de Jong B.V
Jacqueline Wildenburg-Toms,
Director Marketing EMEABert Lubbers
00 31 (20) 301 09 3000 31 (20) 421 05 65
(jacqueline.wildenburg@matrixone.combert)@l-dj.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie