Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InfoRay opgenomen in lijst Tornado 100

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

InfoRay opgenomen in de Tornado 100, de lijst van honderd Europese high-tech bedrijven met de beste vooruitzichten in 2001

Leusden, 18 juni 2000 - InfoRay is opgenomen in de Tornado 100, 'Europe's Brightest, Newest High-tech Prospects for 2001'. De top honderd wordt jaarlijks samengesteld door Tornado Insider, de pan-Europese informatiebron op het gebied van ICT.

Tornado hanteert strenge criteria. Om in aanmerking te komen voor opname in de Tornado 100 moet het bedrijf een Europese oorsprong hebben, niet aan een beurs genoteerd zijn en gericht zijn op informatiegerelateerde technologieën. Verder dient het bedrijf innovatieve diensten of producten te leveren die een nieuwe standaard kunnen zetten, het Internet of mobiel zakendoen kunnen introduceren bij een belangrijke nieuwe groep mensen, een essentiële component leveren voor de ICT-infrastructuur, een belangrijke groep klanten kunnen bestrijken of een grote markt beïnvloeden.

Ronald Tetteroo, oprichter en CEO van InfoRay: "Ik ben er trots op dat InfoRay in de Tornado 100 is opgenomen. InfoRay is een veelbelovend bedrijf, dankzij onze mensen en onze producten, en dat wordt nu door Tornado erkend."

Over InfoRay
InfoRay, een van oorsprong onafhankelijke Nederlandse softwareproducent, is een toonaangevende leverancier van real-time business monitors en business-to-business infostructure software. De gepatenteerde op het web gebaseerde InfoRay oplossing helpt bedrijven om koppelingen te leggen tussen eigen data en die van businesspartners. Hiermee worden bedrijven in staat gesteld hun belangrijkste businessindicatoren te monitoren, waardoor pro-actief kritische beslissingen gemaakt kunnen worden. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en Zwitserland is het hoofdkantoor van InfoRay sinds 1999 gevestigd in Cambridge, Massachussetts. Het bedrijf telt wereldwijd 100 werknemers en richt zich op de Fortune 1000-organisaties. InfoRay is op het World Wide Web te vinden: www.inforay.com.

Voor meer informatie:
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon 023 - 562 82 08 - e-mail (perlitaf@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie