Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort zet volgende stap in ontwikkeling data-applicaties

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Telfort persbericht

Actueel

Persberichten

Visie & Missie

Network Interfaces

Amsterdam, 18 juni 2001 - De aanwezigheid van telecom-operator Telfort op het Windows CE Developers Forum dat vandaag plaats vindt, is illustratief voor het snel toenemende belang van mobiele datacommunicatie voor softwareontwikkelaars. Tijdens het forum dat Telfort samen met Compaq en Microsoft organiseert, spreken softwareontwikkelaars met deskundigen uit de industrie over toekomstige ontwikkelingen voor mobiele platforms zoals GPRS. Telfort hoopt hiermee tot gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen voor specifieke branches te komen.

In de wereld van mobiele datacommunicatie zal GPRS een grote rol opeisen. De GPRS-technologie maakt het mogelijk sneller en gemakkelijker data uit te wisselen, via de mobiele telefoon of een draagbare PC of palmtop. Telfort neemt op GPRS ontwikkeling en implementatie een toonaangevende positie in. In maart van dit jaar kwam Telfort Mobile Office op de markt, de eerste commerciële GPRS-service voor de zakelijke markt.

data-applicaties door het aangaan van partnerships met software-ontwikkelaars om de bouw van specifieke branchegerichte applicaties op basis van GPRS te stimuleren. Op deze manier kan Telfort oplossingen bieden aan specifieke segmenten, waar de belangstelling voor dergelijke applicaties op basis van een mobiel platform sterk groeiende is.

Het Windows CE Developers Forum is een uitstekend podium om bovenstaande samenwerking verder uit te breiden. Specialisten van Telfort zullen met applicatie developers tijdens het forum de mogelijkheden bespreken voor het ontwikkelen van mobiele datacommunicatie oplossingen.

Over Telfort
Telfort helpt consumenten en zakelijke klanten bij het vinden van hun weg in de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie. Daarvoor maakt Telfort gebruik van de nieuwste technologieën, zoals nu GPRS en straks UMTS. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1100 enthousiaste medewerkers, die elk voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het aanbod aan klanten. Telfort is 100 procent dochter van British Telecommunications plc. Meer informatie is te vinden op de website van Telfort: www.telfort.nl.

19-6-01

Terug >>>

Adresgegevens Telfort

DISCLAIMER COPYRIGHT TELFORT B.V. 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie