Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond Bonnikestraat/Van Strijlandstraat H'sum

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Informatie-avond over verbeteren verkeersveiligheid Bonnikestraat/Van Strijlandstraat

Op maandag 18 juni houdt Buurt en Beheer van de Dienst Stadsontwikkeling een informatieavond in wijkcentrum Noord. Op de agenda staat het voornemen om nog dit jaar, vooruitlopend op de daadwerkelijke invoering van de maatregelen ter verbetering van de verkeersveiligheid in de hele wijk Noord-Oost vanaf 2006, een kruispuntplateau aan te leggen op het kruispunt van de Bonnikestraat en de Van Strijlandstraat. Op de informatieavond geeft Buurt en Beheer een toelichting op dit voornemen. Daarna kunnen bewoners reageren.

Het voorstel om voortijdig een kruispunt- plateau aan te leggen, gebeurt op verzoek van de bewoners uit de Bonnikestraat. Uit de bewonersinventarisatie 1999 is namelijk gebleken dat veel bewoners behoefte hebben aan het snel invoeren van een verkeers- maatregel om de huidige verkeerssituatie rond en op het kruispunt op de korte termijn veiliger te maken. Om te toetsen of deze behoefte nog actueel is, stuurt Buurt en Beheer een antwoordkaart waarop bewoners kunnen aangeven of zij voor of tegen het voorstel zijn.

Informatie-avond

Informatieavond voor bewoners maandag 18 juni, Lopes Diaslaan 85, 19.30 uur-21.00 uur (zaal open om 19.00 uur).

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met de heer De Reus (629 23 37).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie