Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw matchingmechanisme voor ICT-detachering

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ITProject.nl: De perfecte match in ICT-detachering

Sinds januari van dit jaar is ITProject actief binnen de Benelux. In een nieuw concept waarin zowel detacheerders, freelancers als bedrijven in de eindmarkt vertegenwoordigd zijn brengt ITProject vraag en aanbod in ICT-projecten bij elkaar. Sinds de start hebben al 225 bedrijven kennis gemaakt met ITProject.

Hart van ITProject is een geavanceerd matchingmechanisme. Hierin worden kennis en ervaring van kandidaten vergeleken met de vereiste skills in een projectaanvraag. De kennis en ervaring van kandidaten wordt voor ruim 900 kennisgebieden nauwkeurig berekend. Tegelijkertijd vindt herwaardering plaats o.b.v. ouderdom. Met ITProject is het voor een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie