Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond herstructurering groenvoorziening Geldrop

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 30 mei en 6 juni 2001

Maandag 18 juni 2001
INFORMATIEAVOND 'HERSTRUCTURERING GROENVOORZIENING WALEWEINLAAN/ADELAARTLAAN'

Op maandagavond 18 juni aanstaande vindt een informatieavond plaats met als onderwerp 'Herstructurering groenvoorziening Waleweinlaan/Adelaartlaan'. De avond wordt gehouden in wijkcentrum De Dreef en begint om 20.00 uur. Wethouder W.H.M. Maasakkers zal de avond voorzitten. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

In mei 1999 heeft een inspraakavond plaatsgevonden waarin belangstellenden zijn geïnformeerd over de plannen die er op dat moment lagen. Met name is er toen ingegaan op de aanpak van de groenreconstructies op basis van de zogeheten 'Integrale methode'.

FASES
Hierna is begonnen met de reconstructie van het groen in de Waleweinlaan/Adelaartlaan. Met de realisatie van de Vlinderheuvel in 2000, is de eerste fase voltooid. In het najaar zal gestart worden met fase 2 en 3. Alvorens hiermee van start te gaan, willen wij u graag informeren over de inhoud van de volgende fases.

AANMELDEN
In verband met organisatie van deze avond verzoeken wij u vriendelijk uw komst van tevoren aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis via telefoonnummer 2893893.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie