Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening van nieuwe vaarroutes in West-Friesland

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Vanaf 18 juni: nieuwe vaarroutes in West-Friesland

Met de opening van de vernieuwde onderdoorgang in het Zwarte Pad in Opperdoes nemen gedeputeerde Aranka Goijert en SOW-gecommitteerde K.B. Loohuis maandag 18 juni de vaarroutes West-Friesland Oost officieel in gebruik. Die middag zal ook de vaarfolder West-Friesland oost en de routebebording te water worden gepresenteerd. De vaarroutes West-Friesland Oost zijn als de eerst gerealiseerde projecten de start voor de uitvoeringsfase van het Landschapsplan West-Friesland.

Het programma luidt als volgt:

15.30 uur: ontvangst in het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1, Medemblik 16.00 uur: wethouder W. Louw van Medemblik verwelkomt de gasten 16.05 uur: toespraak door de heer Loohuis en presentatie vaarfolder "Vaarroutes in beweging" 16.20 uur: inscheping (o.a. in electrische "fluisterboot") in het koningin Emmapark voor de vaartocht naar Opperdoes 17.15 uur: openingshandeling door gedeputeerde Goijert en de heer Loohuis bij de nieuwe onderdoorgang (duiker) in Opperdoes. 17.30 uur: wethouder V. Kay van Noorder-Koggenland verwelkomt de gasten in het dorpshuis, Torenstraat 17, Opperdoes 17.35 uur: toespraak gedeputeerde Goijert en hapje/drankje 18.30 uur: einde

Inlichtingen: Rienk van der Veen, bureau Communicatie, tel. (023) 514 43 09

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie