Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tiende American Power on Wheels op Scheldekaai in Antwerpen

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Tiende American Power on Wheels

(14 juni 2001)

Wegens het enorme succes van de negen vorige uitgaven van AMERICAN POWER ON WHEELS, organiseert de Belgische Corvette, Camaro & Firebird Club (Camaro Custom Club) in samenwerking met Miniatuurstad Antwerpen, het 10de American Power on Wheels - festival op 18 & 19 augustus 2001.

Dit weekend zal wederom doorgaan in en rond Hangar 15A op de Scheldekaai te Antwerpen. Dat deze meeting aanslaat, zowel bij deelnemers als publiek, kunnen we uitmaken uit het feit dat er verleden jaar meer dan 2000 Amerikaanse voertuigen zijn ingeschreven en dat men ongeveer 10.000 bezoekers over de Scheldekaai kreeg. Hiermee is het American Power on Wheels Festival het grootste evenement van zijn soort in de Benelux.

De 10de uitvoering van AMERICAN POWER ON WHEELS zal opnieuw een hoogtepunt zijn op het gebied van Amerikaanse voertuigen, gaande van Moto's, personenwagens, sportwagens, streetmachines, Hot-rods, Pick-ups, Jeeps, 4x4, U.S legervoertuigen tot vrachtwagens. De bezitters van Chevrolet, Pontiac, Ford USA, Cadillac, Buick, Dodge, Plymouth, Chrysler, Oldsmobile, Jeep, Mack, White, Harley Davidson, Buell, Indian enz.. worden op dit weekend uitgenodigd voor een GRATIS deelname aan dit evenement.

Beide dagen start het treffen om 10.00u. Alle bouwjaren en types zijn welkom, zowel de oude klassiekers als de moderne en nieuwe modellen, als het maar U.S. voertuigen zijn.

Binnen en buiten Hangar 15a zal een bijpassende beurs plaatsvinden waar je terecht kan bij verschillende verkoopstandjes met allerlei gadgets, boeken, onderdelen, miniatuurauto's, T-shirts enz..

De nodige sfeer zal op beide dagen meegegeven worden door Live-music (openlucht)
Voor de gezelligheid is er op zaterdagavond (vanaf 19.00u.) een party in de ruime cafetaria van Hangar 15. Zondag is om 17.30u. de prijsuitreiking waarbij 35 trofeeën zullen verdeeld worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie