Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rioolreinigingswerkzaamheden in Steenbergen

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Steenbergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Steenbergen

Rioolreinigingswerkzaamheden in Steenbergen

Vanaf 18 juni a.s. zal binnen de gemeente worden gestart met rioolreinigingswerkzaamheden. Het betreft werkzaamheden in de wijken Steenbergen centrum, noord-oost en industrieterrein Reinierpolder I en II. Deze werkzaamheden zullen ± 8 weken in beslag nemen. Met dien verstande dat de weersomstandigheden het toelaten.

Tevens worden in de gehele gemeente diverse rioolstrengen gereinigd en geïnspecteerd. Hieronder vindt u een opsomming van de betreffende kernen en straten.

Nieuw-Vossemeer: Hogendijk, Korte Meten.
Dinteloord: gedeelte Molendijk achter de dijk.
Steenbergen: Van Gaverenlaan en Anjerstraat.
Kruisland: Molenstraat en Gastelseweg.
De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door reinigingsbedrijf FRAMA BV te Roosendaal met behulp van een hogedruk spoelwagen en een vacuümzuigwagen.

Tijdens de werkzaamheden kan het voorkomen dat het toilet gaat borrelen. U wordt geadviseerd om met name bij woningen waarbij de ontluchting van huisriool onvoldoende is, het deksel op het toilet naar beneden te doen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie