Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeershinder op de Pintelaan in Gent

Datum nieuwsfeit: 18-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Gent

V e r k e e r s h i n d e r D e P i n t e l a a n (15/06/2001)

Van 18 tot en met 22 juni voert de Stad Gent onderhoudswerken uit op de De Pintelaan, deel tussen de Achilles Musschestraat en de Zwijnaardsesteenweg. De oude asfaltlaag van het wegdek wordt er afgefreesd en vervangen door een nieuwe asfaltlaag.

Deze werken zullen het verkeer sterk hinderen.

Volgende wegomlegging is voorzien


- tijdens de werken wordt er alternerend eenrichtingsverkeer ingevoerd van de Zwijnaardsesteenweg naar de Achilles Musschestraat;


- het verkeer van de Achilles Musschestraat wordt omgeleid via de Ottergemsesteenweg, de Noendries, de Fritz De Beulestraat, de Koekoeklaan, de Zwijnaardsesteenweg, de De Pintelaan, de Galglaan en de Zwijnaardsesteenweg richting Universitair Ziekenhuis;


- fietsers kunnen op het fietspad in beide richtingen blijven rijden.
Informatie

Technische informatie rond deze wegenwerken is te verkrijgen bij de Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen, Administratief Centrum Stad Gent, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent, telefoon (09)266 55 55, fax (09)266 79 39, e-mail (tdwegen@gent.be). Iedere werkdag open van 8.30 tot 17 uur.

Bevoegd

de heer Frank Beke, burgemeester.

de heer Geert Versnick, schepen van Openbare Werken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie