Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentebestuur Maassluis op wijkwandeling

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

12-6-2001

Gemeentebestuur op wijkwandeling

Op dinsdag 19 juni brengt het gemeentebestuur van Maassluis een bezoek aan het woongebied dat wordt begrensd door de Frans Halslaan-Vermeerlaan-Rembrandtlaan-Mesdaglaan. De wandeling gaat van start om 19.00 uur op het parkeerterrein achter Albert Heijn aan de Mesdaglaan en wordt afgesloten met een inloopbijeenkomst voor de bewoners van de wijk in café De Poppenkast aan de Mesdaglaan 229.

De inloopbijeenkomst is voor bewoners die niet in de gelegenheid zijn hun vragen en opmerkingen tijdens de wandeling te stellen. De bijeenkomst wordt gehouden van 21.00 tot 22.00 uur

Alle vragen en opmerkingen die tijdens de wandeling en de inloopbijeenkomst aan de orde komen, worden genoteerd en gebundeld. Na afloop van de wandeling worden de vragen verspreid onder de betrokken afdelingen en diensten van de gemeente Maassluis. Middels een bewonersbrief worden de wijkbewoners geïnformeerd over het resultaat van de wijkwandeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie