Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ballast Nedam versterkt activiteiten in de betonvoorspanning

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ballast Nedam
Zoek soortgelijke berichten
Ballast Nedam

Nummer2001.008
Datum19 juni 2001
InlichtingenPublic Relations
Telefoon(020) 545 34 35

Ballast Nedam versterkt haar activiteiten in de betonvoorspanning

Ballast Nedam heeft overeenstemming bereikt over de overname van Spankern te Maarssen. Ballast Nedam Industrie en Toelevering B.V. zal 100% van de aandelen in Spankern Materieel B.V. overnemen.

De activiteiten van Spankern sluiten goed aan bij de activiteiten van Spanstaal (100% dochter-onderneming van Ballast Nedam Industrie en Toelevering). Spankern is met name actief in de lichte voorspanning van beton, terwijl Spanstaal zich onder meer richt op de zware voorspanning. Hierdoor ontstaan veel synergetische voordelen in de totale voorspanningsmarkt en versterkt Ballast Nedam Industrie en Toelevering haar positie binnen dit marktsegment. De SER en de betrokken vakbonden zijn geïnformeerd. De desbetreffende ondernemingsraad heeft inmiddels positief geadviseerd. Ballast Nedam Industrie en Toelevering zal in de nabije toekomst Spankern en Spanstaal volledig integreren, onder één leiding brengen en vanuit één locatie (Soest) laten opereren. Dit zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid. De omzet van de combinatie bedraagt circa 40 miljoen gulden op jaarbasis.

Laan van Kronenburg 2
1183 AS AMSTELVEEN

Postbus 500
1180 BE AMSTELVEEN

Telefoon(020) 5 45 91 11
Telefax(020) 6 47 30 00
E-mailpr@ballast-nedam.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie