Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Demon introduceert flat fee Internet

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

19 juni 2001

Demon introduceert flat fee Internet
~ Demon 24 Connect biedt bedrijven betrouwbare dialup verbinding tegen vaste kosten ~

Demon Internet s nieuwe product, genaamd 24 Connect, biedt bedrijven 24 uur per dag internettoegang zonder telefoonkosten. Bovendien krijgt iedere gebruiker een vaste modempoort toegewezen, waardoor eventuele inbelproblemen tijdens piekperiodes tot het verleden behoren.

Demon 24 Connect is per direct beschikbaar voor ISDN gebruikers in heel Nederland en biedt alle voordelen van een Demon Standard Dialup Account (SDU), zoals een onbeperkt aantal e-mail adressen en een vast IP adres. Het enige wat de gebruiker nodig heeft, is een ISDN kaart/ modem of een ISDN router. De kosten van Demon 24 Connect bedragen 200 Euro per maand (NLG 440,74) exclusief BTW per lijn (64K) met eenmalige opstartkosten van 300 Euro (NLG 661,11). Dit aanbod levert het bedrijfsleven op korte termijn een flinke besparing op aangezien de gemiddelde zakelijke internetter al gauw een telefoonrekening van 700 gulden per maand aan internetkosten heeft.

"24 Connect is een ideaal product voor klanten in regio s waar DSL nog niet beschikbaar is," zei Chris Willis, General Manager van Demon Internet Nederland. "De prijs van 200 Euro per maand stelt ons in staat om genoeg modems en dialup connectiviteit te bieden aan alle klanten die van deze service gebruik willen maken."

Vandaag tekende Demon een contract met partner Worldcom die het aanbod van 24 Connect mogelijk maakt door de benodigde infrastructuur te leveren. (233 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor Internettoegang, zoals leased lines, ADSL, ISDN-2 en natuurlijk inbel accounts. Overige diensten zijn onder andere Webhosting, co-location, managed server hosting, Virtual Private Networks (VPN) en online gaming.

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In dezelfde maand kreeg Demon Internet een gemiddeld rapportcijfer 7,8 van 400 MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research. Dit was het hoogste waarderingscijfer binnen dit onderzoek.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 043-356 69 56Fax: 043-356 69 55
E-mail: (yvonnev@lewispr.comhttp)://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020-422 20 00Fax: 020-422 20 01
E-mail: (sales@demon.nlhttp)://www.demon.nl

Jane Timmermans
LEWIS Communication BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566957
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie