Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Cuijk

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 19-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AANHOUDING VERDACHTEN BRANDSTICHTING

De politie Land van Cuijk denkt met de aanhouding van 5 verdachten een tiental zaken op-gelost te hebben. De politie hield vorige week drie mannen in de leeftijd van 18 en 19 jaar uit Boxmeer aan op verdenking van brandstichting in een auto, gepleegd op 13 mei j.l. Aan de Carmelietenstraat Oost in Boxmeer brandde in die nacht een auto uit. Het ingestelde onderzoek wees al snel in de richting van de verdachten. Deze mannen wor-den ook verdacht van enkele inbraken in bedrijven/ instellingen in Boxmeer en omgeving. Deze week werden in het vervolgonderzoek nog twee verdachten aangehouden, een 17 jari-ge man uit Boxmeer en een 34 jarige man uit Venraij. Ook zij worden verdacht van betrok-kenheid bij de brandstichting en inbraken. Alle verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Van de buit is niets teruggevonden. De verdachten die vorige week zijn aangehouden zijn inmiddels door de Rechter Commissa-ris in vrijheid gesteld.

VERDACHTE BIJ POGING AANHOUDING GEWOND GERAAKT

Een 38 jarige man uit Boxmeer is dinsdagmorgen gewond geraakt na een sprong uit een raam. De politie stond rond 07.45 uur bij de man aan de deur met de bedoeling hem aan te houden als verdachte van een winkeldiefstal uit een supermarkt in Boxmeer. Bij het zien van de agenten sprong de man aan de achterzijde van de woning vanaf de eerste verdieping uit een raam en kwam ten val op een krat bier. Door deze val brak hij zijn beide hakken en is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. De man zal later alsnog gehoord worden over de diefstal.

7 JONGEREN BEKEURD

7 jongens van 13 jaar, afkomstig uit Boxmeer en Sambeek zijn dinsdagmorgen door de poli-tie bekeurd omdat zij over de spoorrails aan de Zandsteeg in Sambeek liepen. Zij kregen allen een boete van f. 35,-

ALCOHOL

Een 28 jarige man uit Grave is in de nacht van maandag op dinsdag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Willem Jacobsstraat in Grave. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 4 uren en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie