Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 19-06-2001 Persbericht district Aa & Dommel

DISTRICT AA & DOMMEL DODE MAN AANGETROFFEN IN BRANDENDE AUTO, Gemonde

Dinsdagmiddag is in een uitgebrande auto aan de Beek in Gemonde het lichaam aangetroffen van een man. Rond het middaguur werd de brandweer gewaarschuwd voor een autobrand aan de Beek in Gemonde. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto in lichterlaaie. Toen de brandweer de vlammen had gedoofd, bleek er een slachtoffer in de auto te zitten. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Naar de achtergronden, de oorzaak en de identiteit van het slachtoffer wordt een onderzoek ingesteld door de recherche van het poli-tiedistrict Aa & Dommel.

BROMFIETS GESTOLEN, Vught

Maandagavond is vanaf de Bosscheweg in Vught een rode Yamaha Neos bromscooter ge-stolen. De scooter met een waarde van fl. 4000,- heeft als verzekeringsnummer TRW-141.

SNELHEIDSCONTROLE, Liempde

Maandag is snelheidscontrole gehouden op de Vleutstraat in Liempde. Op deze weg waar 60 km/u gereden mag worden werden 16 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.

AUTO BRANDEND AANGETROFFEN, Liempde

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Meulekensweg in Liempde een brandende auto aangetroffen. De brandweer kon niet meer voorkomen dat de auto geheel in vlammen op-ging. Uit onderzoek is gebleken dat de auto in Liempde vanaf de Roderweg gestolen was.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in twee auto`s die geparkeerd stonden aan het Ursulinenpad in Boxtel. Een portier van de auto`s werd opengebroken. Een cd-wisselaar, cd`s, geluidsboxen en een zonnebril worden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Schijndel

Dinsdagmiddag is een 59-jarige man uit Wijbosch bekeurd. De man reed met een auto ter-wijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd inge-nomen. De controle vond plaats op de Tulpstraat in Schijndel.

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Lieshoutsedijk in Nijnsel. Op deze weg waar 60 km/u gereden mag worden werden 22 bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid was 98 km/u. Op de Lindendijk in Sint Oedenrode werden 60 bestuurders bekeurd omdat ze harder reden de 50 km/u die is toegestaan. De hoogste snelheid was 82 km/u. Op de Philippusstraat in Sint Oedenrode, waar 30 km/u gereden mag worden werden dins-dagmorgen 60 bestuurders bekeurd. De hoogste snelheid hier was 56 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie