Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wervingsactie vliegbasis Twenthe

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensieNieuwsberichten


Wervingsactie Vliegbasis Twenthe

18-06-2001

Vliegbasis Twenthe organiseert morgen, dinsdag 19 juni, een kijk- en doedag voor jongeren die geïnteresseerd zijn in een functie als bewaker op de vliegbasis. De wervingsactie is speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar met een VBO of MAVO opleiding die kennis willen maken met de werkzaamheden en trainingen van bewakingspersoneel van de Koninklijke Luchtmacht.

Tijdens de kijk- en doedag kunnen de bezoekers verschillende demonstraties bijwonen. Een peloton bewakers geeft een demonstratie van een huisruiming en er wordt een commandopost ingericht. Deze commandopost zal rechtstreeks contact leggen met het bewakingspeloton, afkomstig van vliegbasis Twenthe, dat in het kader van de UNMEE-missie is ingezet om de Apache-helikopters in Djibouti te bewaken. Daarnaast is er een klimwand, een adventurebaan en een mobiele veldkeuken, waarmee s avonds een eenvoudige maaltijd voor de gasten wordt bereid.

De Koninklijke Luchtmacht wil het bewakingspersoneel op vliegbasis Leeuwarden, vliegbasis Volkel en vliegbasis Twenthe uitbreiden met één peloton (36 medewerkers) per onderdeel. De kijk- en doedag vindt plaats op het Zuidkamp van vliegbasis Twenthe en duurt van 13.00 uur tot 20.00 uur. Deelnemers aan de kijk- en doedag konden zich van tevoren bij de vliegbasis aanmelden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie