Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 10.10 uur
Verdachte inbraak aangehouden

VEENENDAAL Aan de Beatrixstraat is maandagavond een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden die verdacht wordt van een inbraak in een bouwkeet. Op aanwijzingen van een getuige kon de politie de man in de omgeving van de bouwkeet in de bosjes aanhouden. Ook werden daar enkele goederen aangetroffen. Een twee verdachte is door de politie niet aangetroffen.

Eenzijdige aanrijding

VEENENDAAL Een 19-jarige inwoonster van Elst is maandagavond licht gewond geraakt toen zij aan de Brouwersstraat met haar auto tegen een lichtmast aanreed.

De vrouw verklaarde te zijn geschrokken van een kat die de weg overstak. In een poging deze te ontwijken trok ze aan haar stuur en reed vervolgens tegen de lichtmast. De vrouw is voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Daar bleek ze een lichte hersenschudding en armletsel te hebben. De auto van de vrouw is zwaar beschadigd afgetakeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie