Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie handhavingsestafette Limburg

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

PERSCONFERENTIE HANDHAVINGSESTAFETTE

Uitnodiging aan de media
PERSCONFERENTIE HANDHAVINGSESTAFETTE
Geachte redactie,

Hierbij nodig ik u uit voor een persconferentie over de 24-uurs estafetteactie op het gebied van milieucontroles die deze maand wordt gehouden door een groot aantal instellingen met een taak in de handhaving van milieuregels, zoals waterschappen, gemeenten, ministeries, politie, Openbaar Ministerie en Provincie. Van Vaals tot Mook worden er acties gehouden op de vier kleursporen van de milieuhandhaving: natuur en landschap (groen), bedrijven (grijs), ruimtelijke ordening (rood) en water (blauw). Waar zinvol en mogelijk gaan handhavingspartners samen het veld in, het water op en de lucht in. Een aantal bestuurders, waaronder
handhavings-gedeputeerde Ger Driessen, neemt ook zelf deel aan de estafette.
Het Servicepunt Handhaving (SEPH) coördineert deze actie. In het SEPH werken sinds eind 1999 vrijwel alle instellingen samen die een taak hebben in het toezicht op het naleven van milieuregels.

De persconferentie vindt plaats bij het Servicepunt Handhaving in het kantoor van het Zuiveringschap Limburg (5e verdieping). adres: Maria Theresialaan 99 te Roermond,
tijdstip: dinsdag 19 juni om 16.00 uur.
Aan het woord komen in elk geval: handhavingsgedeputeerde Ger Driessen en coördinator Hans van Cruchten. Tijdens de persconferentie zult u meer informatie krijgen over details van de actie, die nu nog niet kunnen worden bekendgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie