Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo: Arrestant verwondt zichzelf

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-06-2001 Mediabericht 19 juni / 14.00 uur

VENLO: Arrestant verwondt zichzelf

VENLO Een 21-jarige arrestant die was ingesloten in het cellencomplex van het politiebureau aan de Rijnbeekstraat in Venlo, heeft in de nacht van maandag op dinsdag kans gezien zichzelf zodanig te verwonden dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Na behandeling en een nacht observatie, kon hij weer terug naar het politiebureau en werd hij opnieuw ingesloten.

Kort voor half twaalf ontdekte de arrestantenwacht dat de man een bloedende wonde had aan een van zijn armen. Direct werd hierop alarm geslagen en werd de man overgebracht naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis in Venlo. Daar werd de wonde gehecht en werd de man ter observatie voor de nacht opgenomen. In de loop van dinsdagochtend is de man weer overgebracht naar het politiebureau en opnieuw ingesloten.

De arrestant is een 21-jarige man die vorige week vrijdag betrokken was bij de steekpartij op de Maaskade. Hij was ingesloten door de Vreemdelingenpolitie in afwachting van uitzetting naar Litouwen. Onderzoek tot nu toe heeft niet aan het licht gebracht hoe de man zich de verwondingen heeft toegebracht. In zijn cel en kleding werden geen wapens of andere attributen aangetroffen waarmee verwondingen kunnen worden aangericht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie