Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 250 miljoen voor bodemsaneringsprojecten Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

19-06-2001

Ruim 250 miljoen voor bodemsaneringsprojecten

Begin juni hebben Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (GS) het ontwerp-geïntegreerd werkprogramma bodemsanering 2001-2004 vastgesteld. Het werkprogramma houdt nadrukkelijk rekening met de komende veranderingen op het gebied van bodemsanering. Na de wijziging van de wet Bodembescherming per 2003 en andere relevante regelgeving zal het beleidsveld bodemsanering bestaan uit drie segmenten: het stedelijk gebied, het landelijk gebied en de sector bedrijven.De uitvoering van bodemsaneringen in het landelijk gebied wordt een provinciale hoofdtaak. Voor de sector bedrijven is recent overeenkomst bereikt over een landelijke subsidieregeling, waarbij de provincie de taak krijgt de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie