Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alles over vis op www.tijdvoorvis.nl

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Alles over vis op www.tijdvoorvis.nl

Rijswijk, 19 juni 2001

De website www.tijdvoorvis.nl van het Nederlands Visbureau heeft een metamorfose ondergaan. Bovendien is de site nog overzichtelijker geworden en uitgebreid met informatie en recepten. Dat maakt www.tijdvoorvis.nl het startpunt voor iedereen die meer over vis wil weten.

Recept van de week
Een goede reden om de site iedere week te bezoeken is het smakelijke recept van de week. Het recept van de week wordt aan het seizoen aangepast. Bovendien kunnen bezoekers hun favoriete visgerechten inzenden, welke vervolgens direct op de site gepubliceerd worden. De mogelijkheid om vragen over vis te stellen is uitgebreid en bezoekers kunnen via de e-mail receptenboekjes aanvragen.

Meer dan 350 recepten
Uniek is het viskookboek, met meer dan 350 recepten met vis, schaal- en schelpdieren. Bezoekers kunnen zoeken op vissoort, bereidingstijd en soort gerecht. De talrijke bereidingstips maken het nog makkelijker om een gerecht met vis op tafel te zetten. Verder worden meer dan 50 vissoorten uitgebreid beschreven en geeft de aanvoerkalender precies aan in welke maanden bepaalde vissoorten op hun best zijn. Onderwerpen als vis en gezondheid en wijn-viscombinaties ontbreken niet. De frisse en smakelijke uitstraling maken de site compleet.

/////

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie