Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiligheidseffectrapportage stationsgebied Utrecht

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

VEILIGHEIDSEFFECTRAPPORTAGE STATIONSGEBIED

Het college van b en w heeft vandaag ingestemd met de Veiligheidseffectrapportage over het stationsgebied ter voorbereiding op de komst van drie voorzieningen voor dagopvang/gebruiksruimten voor dak- en thuisloze verslaafden in het stationsgebied (Rijnkade, Stationsplein, De Stek/Leidse Veer). De voorstellen uit de rapportage hebben betrekking op een 'schoon, heel, veilig' gebied rondom de opvangvoorzieningen en het integraal beheren van het stationsgebied. Ze sluiten aan op het project Op Maat, dat op korte termijn op en rond het Smakkelaarsveld een eenmalige opknapbeurt gaat uitvoeren, gevolgd door verbeterd beheer. Een van de aanbevelingen is om de omgeving van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie