Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond toekomstige bewoners Vroonermeer Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 14 juni 2001

Informatieavond voor eerste groep toekomstige bewoners Vroonermeer

In Vroonermeer-Zuid verrijzen de eerste woningen. Om de toekomstige bewoners van de Vroonermeer te informeren over de inrichting van de openbare buitenruimte, organiseert de gemeente
informatiebijeenkomsten.

De eerste informatiebijeenkomst, voor de bewoners van delen van de Herman Heijermansstraat, de Louis Couperusstraat, de Leopoldstraat en de P.C. Boutenstraat, vindt plaats op 19 juni 2001 om 20.00 uur in de Rekere (Muiderwaard 395 in Alkmaar). De avond staat in het teken van de inrichting van de openbare buitenruimte. Zo krijgen de toekomstige bewoners van de Vroonermeer-Zuid tijdens de avond informatie over het groen in de wijk, `grijs' (wegenstructuur, parkeerplaatsen), speelplaatsen en de voorzieningen in de buurt. De toekomstige bewoners zijn per brief uitgenodigd.

Toekomstige buren
Het eerste deel van de avond is plenair. Wethouder openbare buitenruimte Binnendijk houdt een inleiding. Vervolgens is projectleider van de Vroonermeer-Zuid Oostra aan het woord. Het tweede gedeelte van de avond is informeel; er staan stands met informatie en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om een toelichting te geven. Ook heeft iedereen de gelegenheid kennis te maken met zijn toekomstige buren. Door middel van buttons is te zien wie uit welke straat komt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie