Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Novem start nationale nieuwsbrief 'Warmtepomp Impuls'

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

Nationale nieuwsbrief 'Warmtepomp Impuls'

Om geïnteresseerden in staat te stellen de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen op de voet te volgen, is door Novem onlangs de nationale nieuwsbrief warmtepompen gelanceerd, met als titel 'Warmtepomp Impuls'.
Via deze elektronische nieuwsbrief wordt u door Novem op de hoogte gehouden over zaken als publicaties, ontwikkelingen in de markt, generieke instrumenten en overheidsbeleid, kennisoverdracht en het convenant warmtepompsystemen in de woningbouw. De nieuwsbrief zal zich primair richten op de toepassing van warmtepompen in de woningbouw, utiliteitsbouw en de glastuinbouw.
De nieuwsbrief wil interactief zijn. Daarom zal het nieuws voor en door marktpartijen en overheden worden gemaakt. Wij zullen ook u daartoe uitdagen. Daarnaast wordt ingespeeld op de snelle ontwikkelingen op internet en de hierop voorhanden zijnde services. Dit gebeurt in samenspraak met aanverwante informatieverstrekkers.
De nieuwsbrief zal in elektronische vorm verschijnen en via e-mail eens per twee maanden worden verspreid. Als u zich wilt aanmelden, dient u een e-mail te sturen aan (warmtepompimpuls@novem.nl) met als onderwerp 'aanmelden nieuwsbrief'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Novem, ir. R. Beuken, tel. 046-420 22 26.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie