Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindhoven presenteert opnieuw gedichten van Hella Hertogs

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: 15 juni 2001, no. 101

Van 19 juni tot en met 23 juli

Gemeente Eindhoven presenteert opnieuw gedichten van Hella Hertogs

Van 19 juni tot en met 23 juli presenteert de gemeente Eindhoven acht gedichten van Hella Hertogs via de publicatieborden die over de hele stad verspreid langs de wegen staan (mupi's). De gemeente zet hiermee voor het tweede achtereenvolgende jaar de mupi's tijdens de vakantieperiode op een meer kunstzinnige wijze in. Vorig jaar verschenen er gedichten op de mupi's uit de bundel "Ogenblikken", eveneens van Hella Hertogs.

De acht gedichten van Hella Hertogs zijn samengebracht in de bundel "Bladspiegels". Hella Hertogs weet opnieuw te verrassen met haar poëzie en mensen aan te zetten de dagelijkse werkelijkheid te zien met een extra dimensie. Haar teksten kunnen mensen even verheffen boven het 'economisch geraas' van de huidige samenleving. Er kan, tenminste voor even, een moment van stilte en bezinning zijn. Een boodschap om tijdens de vakantie over na te denken.

De bundel "Bladspiegels" is gratis verkrijgbaar aan de informatiebalie van het Stadskantoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie