Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakavond Toekomstvisie Amstelveen 2020+ in raadhuis

Datum nieuwsfeit: 19-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Nieuws

Inspraak Toekomstvisie Amstelveen 2020+

Op dinsdag 19 juni organiseert de gemeente een inspraakavond over de Toekomstvisie Amstelveen 2020+. Deze avond wordt gehouden in het raadhuis, Laan Nieuwer-Amstel 1 en begint om 20.00 uur. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 29 mei zijn standpunt over de Toekomstvisie Amstelveen 2020+ vastgesteld. Het collegestandpunt is vervat in de nota: Amstelveen 2020+ Samen leven in de Vitale Stad, die het bureau Zandvoort Ordening & Advies in opdracht van en in nauw overleg met het college heeft geschreven. Het collegestandpunt zoals verwoord in de nota is mede tot stand gekomen op basis van eerder opgestelde bouwstenen voor de Toekomstvisie Amstelveen 2020+ en een uitgebreide consultatieronde over de polders en een drietal publieke stadsdebatten.

Het opstellen van de Toekomstvisie voor Amstelveen is een vorm van beleidsontwikkeling. Als zodanig is het collegestandpunt onderhavig aan de participatieverordening van de gemeente Amstelveen en maakt een inspraakronde en inspraakbijeenkomst deel uit van de vaststellingsprocedure voor de Toekomstvisie Amstelveen 2020+. De inspraakperiode is van 31 mei tot en met 27 juni.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie