Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boerendag op Nijkamphoeve gemeente Den Haag

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-06-06: Boerendag op Nijkamphoeve pag.nr.=7243

Stadsboerderij Nijkamphoeve organiseert in samenwerking met verpleeghuis Houtwijk een Boerendag op woensdag 20 juni a.s. van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten te bekijken en te doen. De schapen van de boerderij worden geschoren, er is een tentoonstelling over eieren, een prijsvraag over verschillende soorten eieren en een eierhindernisbaan. Kinderen kunnen zich laten schminken en sterrenkers zaaien in een aardappel. Ook is er een imker aanwezig die vertelt over honing en het onderhoud van bijen. Op een gezellig terras kunnen de bezoekers hapjes en drankjes verkrijgen. Een draaiorgel zal de middag met muziek opluisteren.

De activiteiten vinden bij mooi weer plaats op het terrein van de Nijkamphoeve aan de Escamplaan/Dedemsvaartweg. Bij slechte weersvooruitzichten wordt deze middag gehouden in het verpleeghuis Houtwijk aan de Architect Duikerstraat 19.

6 juni 2001

last update: 7 juni 2001 ;pag.: 7243; auteur: 112

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie