Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Op de Geest speelt Woeste Woensdag in Madoc Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nijmegen, 13 juni 2001

Persbericht

Op de Geest speelt Woeste Woensdag in theater Madoc

Elke derde woensdag van de maand theater-diner in Nijmegen

'Wij nodigen de culturele smaakmakers van de stad uit om samen te werken, nieuwe initiatieven testimuleren en op die manier het culturele klimaat meer kwaliteit, variatie en vitaliteit te geven.'

Bron: 'Stad en Balans', conceptraadsvoorstel van het Nijmeegse College van B&W

Theatersportvereniging Op de Geest, nooit vies van een uitdaging, gaat van harte in op deze uitnodiging! Dat doen zij door de, destijds als tijdelijk bedoelde Woeste Woensdag-avonden nieuw leven in te blazen. Wederom zullen improvisatiespelers uit het hele land, maar ook cabaretiers en musici uit Nijmegen, worden uitgenodigd om nieuwe vormen van improvisatie-theater te ontdekken. Zo hopen zij, evenals vorig jaar, het publiek de lach over de lippen en de rillingen over de rug te jagen. Opnieuw zullen deze spraakmakende avonden plaatsvinden in de Commanderie van St. Jan, en opnieuw zullen er speciaal geprijsde arrangementen te verkrijgen zijn in samenwerking met restaurant Diva's en Proeflokaal De Hemel. De Woeste Woensdagen vinden plaats op elke derde woensdag van de maand.

U kunt telefonisch reserveren voor een arrangement bestaande uit een driegangendiner bij restaurant Diva's (fl.55,-) of een tweegangenmaaltijd bij Proeflokaal De Hemel (fl.32,50) in combinatie met een bezoek aan de voorstelling: 024-3656708. Losse kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar à fl.10,-.

Woeste Woensdag, Theatersportvereniging Op de Geest, woensdag 20 juni, aanvang diners 18.15 uur, aanvang voorstelling 19.30 uur. Theater Madoc, Restaurant Diva's en Proeflokaal De Hemel, Commanderie van Sint Jan, Franseplaats 1, Nijmegen.

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Heemskerk, T: 024-3238371 / E: (marloesheemskerk@hotmail.com) of surfen naar www.opdegeest.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie