Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wednesday Night Skate Rotterdam van start

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wednesday Night Skate 2001 krijgt 75 mille

De Rotterdamse sportwethouder Nico Janssens wil een subsidie van maximaal fl.. 75.000,- geven aan Wednesday Night Skate 2001. Deze stadstoertocht op skates trok vorig jaar 100.000 mensen en is één van de grootste skatemanifestaties van het land. Dit jaar wordt er in de periode 20 juni tot en met 8 augustus weer op de woensdagavonden geskated. De commissie Sport en Recreatie behandelt woensdag 4 april het subsidievoorstel.

De organisatie wil met de hulp van de Stichting Marathon (Consultancy) dit evenement na een opstartperiode van 3 jaar commercieel en self supporting plaats laten vinden. Dat wil zeggen zonder gemeentelijke financiële steun voor de organisatie van het evenement. Daarnaast heeft de Stichting Rotterdam Marathon zich bereid verklaard ondersteuning te geven op de volgende gebieden: gebruik van de website, advisering bij het zoeken van sponsors en het uitlenen van portofoons en jacks voor de beveiligingsmedewerkers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie