Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 20-06-2001 Persbericht district Land van Cuijk

DIEFSTAL INSULINEPOMP

Via een schoolaangifteformulier heeft een scholiere van een school in Boxmeer aangifte gedaan van diefstal van een tas. De diefstal is op 7 juni gepleegd. In de tas bleek o.a. een insulinepomp te zitten. Daarnaast verdwenen ook de gymspullen. De politie verzoekt getui-gen van deze diefstal danwel mensen die weten waar de insulinepomp is contact op te nemen via tel: 0900-8844.

DIEFSTAL PORTEMONNEE

Dinsdagmorgen is een vrouw uit Cuijk bestolen van haar portemonnee in een winkel in Cuijk. Bij de kassa heeft een onbekende kans gezien de portemonnee mee te nemen. Op het moment dat zij haar betaalpas wilde blokkeren bleek er al een geldbedrag van haar rekening geschreven te zijn. In de portemonnee bleek ook de pincode te zitten. De politie adviseert de pincode altijd te vernietigen danwel apart van de pas te bewaren.

DIEFSTAL AUTO

Dinsdag is op klaarlichte dag een auto gestolen vanaf de Stationsstraat in Cuijk. De auto, een groene Toyota Carina JT-RF-70X, stond op een parkeerplaats ter hoogte van het station. Ook in Boxmeer verdween een auto die geparkeerd stond bij het station. Vanaf de Stations-weg verdween een rode Mitsubishi, bedrijfswagen, kenteken 07-VV-FX.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF

Uit een bedrijf in aanbouw verdwenen in de nacht van dinsdag op woensdag verschillende spullen. Onbekenden vernielden een deur waarna het pand doorzocht is. Er worden o.a. brandslangen, een kruiwagen en 6 schragen vermist. De totale schade is onbekend.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Wanroijseweg in Mill controleerde het team verkeers-handhaving van de regio Brabant-Noord de snelheid van 270 passerende voertuigen. 23 be-stuurders reden te hard waarvan de hoogste snelheid 80 km/u bedroeg waar 50 km/u is toe-gestaan. Op de Provincialeweg in Beers zijn woensdagmiddag 4 bestuurders bekeurd die te hard re-den. De hoogste snelheid was 113 km/u waar 80 km/u mag. De controle is gehouden met behulp van de lasergun.

ALCOHOL

Een 23 jarige inwoner van Velp is dinsdagavond bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol op een bromfiets. De man werd gecontroleerd op het Kasteeltje in Grave. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 5 uren en een proces-verbaal. Ook kreeg hij een bekeu-ring omdat hij geen bromfietscertificaat had.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie